Top 5 nejlepších kávových kapslí

Kávové kapsle můžete vybírat podle testů různých spotřebitelských organizací či recenzí nezávislých magazínů. Kromě testů je možné roztoky vybírat dle žebříčků prodeje. Ty naleznete i v našem internetovém obchodě. Tento žebříček jsme však sestavili jinak. Vycházeli jsme z dat zbožového vyhledávače Heureka.cz.
 

Naši zákazníci se nás často ptají, jaké mají zvolit kávové kapsle. Odpovídáme jim, že záleží na přístroji, který vlastní a na jejich chutích. Každý kávový pijan má jiné chutě a návyky pití kávy. Někdo dává přednost silné kávě do malého hrníčku, jiný potřebuje k snídani na probuzení čtvrt litru.

Tip k dalšímu čtení:

 

Kávové kapsle můžete vybírat podle testů různých spotřebitelských organizací či recenzí nezávislých magazínů. Kromě testů je možné roztoky vybírat dle žebříčků prodeje. Ty naleznete i v našem internetovém obchodě. Tento žebříček jsme však sestavili jinak. Vycházeli jsme z dat zbožového vyhledávače Heureka.cz. Ta sbírá data o prodejích tisíců internetových obchodů a zákazníci zde mohou jednotlivé produkty hodnotit. Podívejte se na aktuální TOP 5 nejlepších kávových kapslí.

Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiatto 16 ks

Káva ve své nejlákavější podobě je skutečnou pastvou pro oči. Latte Macchiatto znamená v překladu mléko, které je obarveno malým množstvím silné kávy. Předností kávy je vytvoření nápadných vrstev. Tato káva je již mírně slazená.

O kapslích zákazníci na Heurece napsali:

Tento produkt znám již delší dobu a plně mi vyhovuje. Káva má jednoduchou přípravu a výtečnou chuť. Oceňuji našlehané mléko, které vypadá stejně jako na obrázku balení a přijatelnou cenu. Výhoda je že vydrží hodně dlouho a chuť je vždy čerstvá - to u mleté kávy nemáte - musíte pořád kupovat. Ideální pro ty, co si kávu dělají jen občas. VÍCE ZDE

 

Tassimo Jacobs Café Crema XL 16 ks

Nabízí velké espresso s výtečnou krémou a bohatými ovocnými tóny a silnou krémovou pěnou, které vám zachutná, i když jste neustále v pohybu. S balením můžete připravit 16 nápojů po 215 ml. 

O kapslích zákazníci na Heurece napsali:

Na kapslích oceňuji, že připraví silnou velkou kávu, obdobně jako z pákového kávovaru, co mám doma. Lahodná jemná chuť v dostatečném množství pro raní rozjezd pro náročný den. Idáelní pro ty, co nemají rádi picolo a hledají velký objem. VÍCE ZDE

Nescafé Dolce Gusto Chococino 16 ks

Choccocino je nekávový nápoj - horká čokoláda, kterou ocení ti, kteří z nějakého důvodu nemohou kofein. Požitek opravdové čokolády je dosažen pomocí výběrových bobů. Obsah balení vystačí na přípravu 8 nápojů.
 

O kapslích zákazníci na Heurece napsali:

Dětem velmi chutná. Lahodná čokoláda, rozhodně stojí za to si ji občas připravit, je i lepší, než mnohdy dostanete v restauraci. Sladká je tak akorát, nic protivného, pěkně napění. Malou nevýhodou je cena, ale pokud se pohlídají akce, tak to jde. Ostatně předem jsem věděla do čeho jdu. VÍCE ZDE

Nescafé Dolce Gusto Espresso 16 ks

Dolce Gusto Espresso nabízí malý silný a intenzivní šálek kávy. Dokonalá pěna vzniká kombinací prvotřídní kávy a správného tlaku v kávovaru. Právě pěna vytváří čepičku, která pomáhá uchovat aroma a chuť samotné kávy. Balení vystačí na přípravu 16 šálků kávy.

O kapslích zákazníci na Heurece napsali:

Vyzkoušeli jsme téměř všechny druhy kávy a asi těžko se budeme vracet k obyčejné kávě. Je to prostě požitek. Kapsle Dolce Gusta jsou perfektní, téměř žádná příprava, káva je hned výborná, hrníčky se nemusí ohřívat předem jako u klasických kávovaru, nemusí se čekat až se stroj připraví, zkratka je to okamžitě a vynikající. VÍCE ZDE 

 

Máte další dotazy k výběru? Využijte náš online chat, rádi vám je zodpovíme.