SodaStream BIO Cassis 500ml

Kód: 62404
Značka: Sodastream
150 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
13.12.2022
Možnosti doručení

Detailní informace

Vše skladem

Garantujeme

+10 000 výdejních míst

po celé ČR

Exkluzivní zboží

Dovoz ze zahraničí

Bonus program

Pro registrované zákazníky

Detailní popis produktu

SodaStream BIO Cassis 500ml

Pouze tři ingredience přidané do složení s vodou a méně cukru vykouzlí plnou chuť černého rybízu u tohoto organického sirupu SodaStream. Obsahuje 23% šťávy z černého rybízu z koncentrátu v bio kvalitě a přesvědčí přírodním aroma rybízu pro bohatou chuť. Tento certifikovaný organický rybízový sirup je vyroben bez umělých sladidel a barviv, neobsahuje GMO a je veganský.

Cukr, rýžový sirup i rybíz pro koncentrát pocházejí z kontrolovaného ekologického pěstování. Sirup SodaStream je plněn po 500 ml v udržitelné skleněné láhvi vyrobené z minimálně 75 % spotřebitelského skla. Zabráníte tak tomu, aby až deset plastových lahví skončilo na skládkách nebo v moři. Bio rybízový sirup obsahuje až o 45 % méně cukru než deset nejoblíbenějších nealkoholických nápojů v Německu a Švýcarsku při doporučeném dávkování 1:6 – podle studie GlobalData 2020.

Skladování: Před použitím protřepat. Vzhledem ke kvalitním surovinám skladujte tento sirup z černého rybízu po otevření v lednici. Spotřebujte do šesti týdnů.

Příprava: Vezměte jeden díl (30ml) bio sirupu z černého rybízu a smíchejte ho se šesti díly (180ml) perlivé vody a vychutnejte si dokonalou bio rybízovou chuť. Je důležité příchuť přidávat vždy až do hotové perlivé vody, aby nedošlo k vypěnění v přístroji a k následnému zalepení útrob výrobníku. 500 ml bio sirupu, vystačí na cca 3,5 litru hotového nápoje.

Složení: voda, cukr, rýžový sirup, koncentrát šťávy z černého rybízu 23%, přírodní rybízové aroma.

Výživové hodnoty na 100ml hotového nápoje:
Energetická hodnota 92 kJ / 22 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 5,1 g
z tohu cukry 4,8 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sodastream
Hmotnost: 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: