Dr.Oetker Směs Věnečky 290g

Kód: 601948
Značka: Dr. Oetker
65 Kč 22 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Dr.Oetker Směs Věnečky 290g

Detailní informace

Vše skladem

Garantujeme

+10 000 výdejních míst

po celé ČR

Exkluzivní zboží

Dovoz ze zahraničí

Bonus program

Pro registrované zákazníky

Detailní popis produktu

Dr.Oetker Směs Věnečky 290g

Věnečky Dr. Oetker obsahují směs na přípravu odpalovaného těsta a směs na přípravu krému. S jejich pomocí budou Vaše Vanilkové věnečky jako od mistra cukráře. Stačí přidat vejce, mléko, cukr a máslo a snadno vytvoříte 30 ks nadýchaných věnečků. Lahodný zákusek na nedělní odpoledne provoněné vanilkou. Vlastnoručně připravenými domácí věnečky uděláte radost svým blízkým a jejich příprava je tak jednoduchá, že ji zvládne každý!

Tip: Vyzkoušejte na vrstvu krému přidat vrstvu šlehačky (klasické nebo šlehačky v prášku Dr. Oetker). Také můžete vyzkoušet Letní větrníky s Jahodovou nebo Malinovou náplní Dr. Oetker a s ovocem. Neodolatelné jsou tradiční Karamelové větrníky. Do šlehačky jednoduše přidáte 2 balíčky Třtinového cukru karamelového Dr. Oetker a vyšleháte.

NÁVOD K POUŽITÍ

Balení obsahuje: 140 g směsi na přípravu těsta 150 g směsi na přípravu krému K tomu přidáte: na těsto: 125 g změklého rostlinného tuku na pečení 250 ml vody 3 vejce (velikost M) na krém: 650 ml mléka 150 g másla 60 g moučkového cukru Všechny druhy trub před pečení dobře předehřejte! Elektrická trouba: 200 °C 20 - 25 min. Horkovzdušná trouba: 180 °C 20 - 25 min. Plynová trouba: střední stupeň 20 - 25 min. Při pečení prvních 15 minut neotvírejte troubu! Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! 1. Příprava těsta: Rostlinný tuk a vodu dáme vařit. Do vroucí hmoty za stálého míchání nasypeme obsah sáčku se směsí na těsto a mícháme, dokud těsto není hladké. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout. Do vychladlého těsta přidáme 3 celá vejce a šleháme elektrickým ručním šlehačem asi 3 minuty. Poté těsto vložíme do cukrářského sáčku s hvězdicovou trubičkou a na vymazaném plechu tvoříme věnečky s průměrem asi 6 cm. Pečeme v předehřáté troubě. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. Po vychladnutí věnečky podélně rozkrojíme. 2. Příprava krému: Obsah sáčku se směsí na krém rozmícháme v 250 ml mléka. Zbylé mléko dáme vařit. Mléko s práškem vlijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Po uvaření necháme krém vychladnout. Máslo s cukrem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem do pěny a po částech do něj zašleháme vychladlý krém. 3. Příprava věnečků: Na vychladlé spodky věnečků nastříkáme pomocí cukrářského sáčku připravený krém a přiklopíme vrchem věnečků. Nakonec věnečky pocukrujeme. Dáme na 2 hodiny ztuhnout do chladničky. Tip: Vanilkové řezy Pokud chceme ušetřit čas, můžeme místo Věnečků připravit Vanilkové řezy. Těsto rozdělíme na 2 poloviny a každou pomocí stěrky rozetřeme na vymazaný plech 30x40 cm. Těsto roztíráme na všechny strany podélně i příčně. Pečeme dle tabulky. Po vychladnutí natřeme na spodní plát krém, přiklopíme vrchním plátem a necháme 2 hodiny tuhnout v chladničce.

SLOŽENÍ

Pšeničná mouka,Kukuřičný škrob,Cukr,Kypřící látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný),Aroma,Jedlá sůl,Barviva (beta-karoten, riboflavin)

ALERGENY

Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Výživové údaje

Výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 882 kj / 210 kcal
Tuky 12,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 9,7 g
Sacharidy 14,9 g
z toho cukry 9,4 g
Bílkoviny 3,3 g
Sůl 0,08 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sladké pečení
Hmotnost: 0.29 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: