Dr.Oetker Pařížský dort 1x410g
Kód: 18960Garantujeme
po celé ČR
Dovoz ze zahraničí
Pro registrované zákazníky
Detailní popis produktu
Dr.Oetker Pařížský dort 1x410g
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Pařížský dort 550 g, sypká směs na přípravu dortu
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, čokoládové kousky;země původu Německo; 7 %,(cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny), aroma), kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl, vláknina, aroma.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Výživové údaje
Energetická hodnota | 1134 kj / 272 kcal |
Tuky | 16,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8,3 g |
Sacharidy | 28,8 g |
z toho cukry | 14 g |
Bílkoviny | 4,8 g |
Sůl | 0,2 g |
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 600 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 450 g směsi na vláčný korpus 100 g na lehký pařížský krém K tomu přidáte: Na korpus: 260 ml vody, 30 ml oleje, (3 polévkové lžíce), 1-2 vejce (velikosti M) Na krém: 400-500 ml smetany ke šlehání Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 150 °C 35-40 min. Horkovzdušná trouba: 130 °C 35-40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35-40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu O 26 cm. 1. Příprava krému Obsah sáčku se směsí na krém vysypeme do hrnce. Přilijeme smetanu ke šlehání, za stálého míchání přivedeme do varu a 1 minutu povaříme. Odstavíme z plotny, necháme trochu zchladnout, poté vložíme do chladničky a necháme minimálně 3 hodiny vychladnout. Nejlépe je nechat smetanu vychladit přes noc. 2. Příprava korpusu Obsah sáčku se směsí na korpus vysypeme do mísy, přidáme vodu, olej a 1 nebo 2 cjce. Těsto vymícháme vařečkou nebo metličkou dohladka. Hladké těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy, vložíme do trouby a pečeme. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. 3. Dokončení dortu Upečený korpus necháme vychladnout a poté jej jednou podélně překrojíme. Vychlazenou pařížskou smetanu vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dotuha. Polovinou pařížské šlehačky potřeme spodní díl korpusu, přikryjeme vrchním dílem korpusu a zbytkem šlehačky potřeme vrch a okraje dortu. TIP: Dort můžeme ozdobit strouhanou čokoládou nebo Zdobením Dr. Oetker. Do dortu můžeme také přidat na kolečka nakrájené banány, které poklademe na spodní korpus pod krém.
Původ
Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladké pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.55 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.