Dr.Oetker Pařížský dort 1x410g

Kód: 18960
Značka: Dr. Oetker
89 Kč 162 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Dr.Oetker Pařížský dort 1x410g

Detailní informace

Vše skladem

Garantujeme

+10 000 výdejních míst

po celé ČR

Exkluzivní zboží

Dovoz ze zahraničí

Bonus program

Pro registrované zákazníky

Detailní popis produktu

Dr.Oetker Pařížský dort 1x410g

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY

Pařížský dort 550 g, sypká směs na přípravu dortu

SLOŽENÍ

PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, čokoládové kousky;země původu Německo; 7 %,(cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny), aroma), kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl, vláknina, aroma.

ALERGENY

Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Výživové údaje

Výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 1134 kj / 272 kcal
Tuky 16,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 8,3 g
Sacharidy 28,8 g
z toho cukry 14 g
Bílkoviny 4,8 g
Sůl 0,2 g

 

HMOTNOST/OBJEM

Hrubá hmotnost: 600 g

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ

Skladujte v suchu!

VÝROBCE

Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz

NÁVOD K POUŽITÍ

Balení obsahuje: 450 g směsi na vláčný korpus 100 g na lehký pařížský krém K tomu přidáte: Na korpus: 260 ml vody, 30 ml oleje, (3 polévkové lžíce), 1-2 vejce (velikosti M) Na krém: 400-500 ml smetany ke šlehání Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 150 °C 35-40 min. Horkovzdušná trouba: 130 °C 35-40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35-40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu O 26 cm. 1. Příprava krému Obsah sáčku se směsí na krém vysypeme do hrnce. Přilijeme smetanu ke šlehání, za stálého míchání přivedeme do varu a 1 minutu povaříme. Odstavíme z plotny, necháme trochu zchladnout, poté vložíme do chladničky a necháme minimálně 3 hodiny vychladnout. Nejlépe je nechat smetanu vychladit přes noc. 2. Příprava korpusu Obsah sáčku se směsí na korpus vysypeme do mísy, přidáme vodu, olej a 1 nebo 2 cjce. Těsto vymícháme vařečkou nebo metličkou dohladka. Hladké těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy, vložíme do trouby a pečeme. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. 3. Dokončení dortu Upečený korpus necháme vychladnout a poté jej jednou podélně překrojíme. Vychlazenou pařížskou smetanu vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dotuha. Polovinou pařížské šlehačky potřeme spodní díl korpusu, přikryjeme vrchním dílem korpusu a zbytkem šlehačky potřeme vrch a okraje dortu. TIP: Dort můžeme ozdobit strouhanou čokoládou nebo Zdobením Dr. Oetker. Do dortu můžeme také přidat na kolečka nakrájené banány, které poklademe na spodní korpus pod krém.

Původ

Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Sladké pečení
Hmotnost: 0.55 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: