Dr. Oetker Směs Perník 540g

Kód: 602075
Značka: Dr. Oetker
65 Kč 12 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Možnosti doručení

Dr. Oetker Směs Perník 540g

Detailní informace

Vše skladem

Garantujeme

+10 000 výdejních míst

po celé ČR

Exkluzivní zboží

Dovoz ze zahraničí

Bonus program

Pro registrované zákazníky

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Směs Perník 540g

Lahodný a voňavý perník. Přidá se pouze voda a olej a je hotovo! Upečený perník je krásné provoněný originální kombinací skořice, anýzu, hřebíčku, koriandru a fenyklu. Voňavá a oku lahodící dobrota s rychlou a jednoduchou přípravou, to je Perník Dr. Oetker. Kombinací jedinečné receptury z kvalitních surovin a přidáním pouze vody a oleje docílíte snadno a rychle vlastnoruční přípravy tradičního perníku. Tento moderní způsob domácího pečení je perfektní zárukou úspěchu. Doporučujeme ozdobit tmavou nebo světlou polevou Dr. Oetker a posypat mandlemi nebo kokosem. Vynikající je také potřený domácím džemem.

NÁVOD K POUŽITÍ

Balení obsahuje: 540 g směsi na přípravu těsta K tomu přidáte: 400 ml vody 120 ml oleje (12 polévkových lžic) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 165 °C 40 - 50 min. Horkovzdušná trouba: 155 °C 40 - 50 min. Plynová trouba: střední stupeň 40 - 50 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Příprava: 1. Obsah sáčku se směsí na přípravu těsta vysypeme do mísy a přidáme odměřenou vodu a olej. Na zlepšení chuti můžeme přidat 2 - 3 polévkové lžíce medu. Vše důkladně promícháme vařečkou nebo vyšleháme elektrickým ručním šlehačem dohladka. 2. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech (30 x 40 cm) a dáme péct. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. Pokud chceme mít jistotu, že je perník správně upečený, píchneme doprostřed těsta špejlí. Pokud se na ni těsto nelepí, perník je hotový. 3. Po vychladnutí můžeme upečený perník potřít džemem, polít tmavou polevou Dr. Oetker a ozdobit podle vlastní fantazie ořechy, kokosem nebo zdobením Dr. Oetker. Tip: Perníkové řezy s jablky Perníkové těsto připravíme podle návodu. Do těsta přidáme 2 polévkové lžíce rumu a 300 g oloupaných a nahrubo nastrouhaných jablek. Důkladně promícháme. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě podle tabulky asi 40 minut. Po upečení necháme perník vychladnout, polijeme tmavou polevou Dr. Oetker a nakrájíme na řezy.

SLOŽENÍ

Pšeničná mouka,Cukr,Dextróza,Kypřící látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný),Perníkové koření,Instatní karamel,Lupinová mouka,Sušené mléko,Jedlá sůl,Stabilizátor (karboxymethylcelulóza)

ALERGENY

Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Výživové údaje

Výživové hodnoty na 100ml:
Energetická hodnota 1089 kj / 259 kcal
Tuky 8,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 42 g
z toho cukry 15,7 g
Bílkoviny 4 g
Sůl 0,3 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sladké pečení
Hmotnost: 0.54 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: