Mixit křupavých sýrů - Gouda, Čedar, Ementál 135 g

Kód: 207209
Značka: Mixit
189 Kč 1 400 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
13.12.2022
Možnosti doručení

Mix křupavých sýrů - Gouda, Čedar, Ementál

Detailní informace

Vše skladem

Garantujeme

+10 000 výdejních míst

po celé ČR

Exkluzivní zboží

Dovoz ze zahraničí

Bonus program

Pro registrované zákazníky

Detailní popis produktu

Mix křupavých sýrů - Gouda, Čedar, Ementál

Popis produktu

Řekněte sýr, vyletí Mixit ptáček - nese křupavou novinku pod zobáček! Není to apríl, či pouhý rým, v Mixit nám opravdu zakřupal sýr. Že v němém úžasu spadli jste na zem? Nejlepší sýry sušíme mrazem! A kdo by se snad nenadál, že zmrazíme ementál, teď s nadšením shledal, že křupe nám i čedar. Stále váháte? Kdo s nákupem se loudá, uteče mu gouda. Mix křupavých sýrů od Mixit je prostě jedna báseň. Bez umělých přísad, barviv a aromat. Takový mix křupavých sýrů přichazí do Česka poprvé! 

  • INFO: Na výrobu 1 kg lyo sýra bylo použito 2 kg sýra čerstvého. Případná tvrdost mrazem sušeného sýra, zejména ementalleru, je přirozenou vlastností produktu a může se lišit v závislosti na obsahu tuku. Doporučujeme sýry v případě vyšší tvrdosti nechat na vzduchu pro změknutí. Stále si však zachovají svou křupavost.
  • Balení: 135g
  • Složení: Holandská Gouda 33,4 % (pasterizované kravské MLÉKO, jedlá sůl, startovací kultura, mikrobiální SYŘIDLO, barvivo: karoteny), Cheddar 33,3 % (pasterizované kravské MLÉKO, jedlá sůl, startovací kultura, mikrobiální SYŘIDLO, přírodní barvivo: annatto, norbixin), Emmental 33,3 % ( pasterizované kravské MLÉKO, jedlá sůl, startovací kultura, mikrobiální SYŘIDLO)

Může obsahovat stopy lepku, skořápkových plodů, arašídů, sezamu, vajec, celeru, hořčice, korýšů a sóji.

Vyrobeno v ČR.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100g:

Energetická hodnota: 2647,0 kJ/ 632 kcal

  • z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3g
  • z toho cukry: 0g
  • Bílkoviny: 44g
  • Tuky: 51g
  • Sacharidy: 0g
  • Vláknina: 0g
  • Sůl: 2,83g

Doplňkové parametry

Kategorie: Mixit
Hmotnost: 0.135 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: